Linnea 1(2)

Mannens semester slutade ungefär samtidigt som han valde att låsa in sig på flygplanstoaletten tillsammans med sin stora kabinväska.


Jag visste att han var full - han och hans fru hade suttit mittemot mig när vi lyfte och han luktade alkohol redan då. Han fick köpa en öl när vi kommit upp i luften och nöjde sig med den. Men han blev ändå fullare och fullare, började flirta och blev mer fysisk. Jag knackade på toalettdörren flera gånger men ingen svarade. Tillsammans med övrig personal bestämde jag mig för att öppna dörren, och där satt han på golvet med en tömd vinbox bredvid sig.


Efter att ha fått ner honom i sin stol igen så började han plötsligt smeka mitt lår, men jag slog bort hans hand och sa till honom på skarpen. När det senare var dags att gå av planet och jag sträckte mig mot bagagehyllan för att hjälpa en annan passagerare tog han tag i min rumpa. Nu var gränsen nådd.


Efter ett telefonsamtal till den lokala polisen på semesterresmålet var det bara för mannen och hans fru att köpa biljetter hem igen, utan att sätta så mycket som en fot på sin efterlängtade kanarieö.

Hjälp & Stöd Swisha oss