Anhörig

"Emilia"

Min bror var som vilken unge som helst, glad, busig och med stort hjärta. Han var en duktig idrottare och tävla i kickboxning, vi var alla så stolta över honom. Men vår familj hade en hemlighet. Min plastpappa drack i smyg och han blev mer och mer beroende av alkoholen ju mer åren gick och började också bli hotfull och elak. Jag hade tur som kunde åka till min pappa varannan helg men min bror hade inte samma tur.


Livet fick en jättevändning när min bror själv började dricka mer och mer. Han förlorade två av sina vänner och började då dricka dagligen. När alkoholen inte räckte till blev det annat också och det gör så ont i hjärtat. Jag vill inte förlora honom men alkoholen och nu drogerna håller på att ta livet av min fina lillebror. På grund av all alkohol så bor han nu på gatan utan någon hjälp, han svälter och vi vet ibland inte vart han är. Min lillebror är idag 27 år och alkoholen och drogerna har förstört hans liv.

 

Swisha valfritt belopp till 900 51 90 och ange "SOMMAR" – din gåva blir till härliga sommarlovsminnen!

Runt om i hela landet arrangerar IOGT-NTO-rörelsen läger och andra sommarverksamheter så att barn får skratta och ha kul för en stund tillsammans med sjyssta vuxna ledare. På ett sommarläger får barn vara barn – och ledarna tar vuxenrollen. En välbehövlig paus för de barn och unga som har det jobbigt hemma.

 

Samtidigt stöttar vi vuxna som vill minska sitt drickande, så din gåva gör verkligen skillnad – såväl långsiktigt som här och nu.

När du ger en gåva behandlas dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och vår integritetspolicy.

Fler sätt att bidra!
Hjälp & Stöd Swisha oss