Barn & Unga

"Christina"

Ett helt liv hann passera innan jag förstod varifrån min inre styrka faktiskt kom från.


Jag har alltid känt mig stark i många svåra och tuffa situationer. Handlingskraft, förmåga och intuition – det bara finns där inom mig. Motsatsen; sorg, ensamhet och bottenlöst mörker, det kommer sen när krisen eller kaoset är över.


Mina föräldrar självmedicinerade med alkohol under hela min uppväxt. Utåt sett var vi en relativt vanlig familj. Villa, bil, chartersemestrar. Två förvärvsarbetande vuxna med två barn.


I alla år, när jag var liten, var jag den som kunde gå emellan mina föräldrar och ibland stoppa bråken. Otaliga är de gånger jag stått mellan dem och fått höra än det ena än det andra. På något märkligt vis gjorde det mig till en starksvag person. Ibland tänker jag att jag hade nöjt mig med att ha fått bli en medelmåtta i stället.


Idag är jag en stolt mamma till två tjejer som jag älskar villkorslöst.

 

För alla barns rätt till en trygg och drogfri uppväxt

Vi kämpar för barns rätt till en trygg och drogfri uppväxt och bidrar med kunskap och erfarenhet till politiker och tjänstemän. Dessutom stöttar vi anhöriga, eftersom vi vet hur svårt det kan vara att drabbas av någon annans missbruk.

Med en gåva är du med och stöttar vår verksamhet och bidrar till att vi kan fortsätta göra bra verksamhet för barn, unga och vuxna – året runt.

Swisha valfritt belopp till 900 51 90. Din gåva gör skillnad. 

När du ger en gåva behandlas dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och vår integritetspolicy.

Fler sätt att bidra!
Hjälp & Stöd Swisha oss