"Andrew"

Jag var den enda i kompisgänget med bil så jag blev den nyktra chauffören när vi var ute och festade. Därför blev det också min uppgift att hålla polarna lugna; så fort de drack gjorde de så galna grejer att det var sjukt. När de bad mig stanna till med bilen utanför ett ställe för att de “bara ska in och hämta en grej”, visade det sig vara koks till kvällens party.


Hade de varit nyktrare hade de aldrig satt mig i den positionen. Aldrig! Jag avskyr droger och vill inte beblanda mig med sådant. Det vet mina kompisar - när de är nyktra, det vill säga.

 

Alkoholrådgivning - ett första steg mot förändring

Vår alkoholrådgivning är öppen varje vardag via telefon och mejl för alla som behöver råd och stöd rörande sitt eget eller en närståendes drickande. För att underlätta för så många som möjligt att lyfta på luren så är rådgivningen kostnadsfri.

Men för att vi ska kunna bemanna rådgivningen med kompetent personal behövs resurser. För 150 kr får en person alkoholrådgivning i en timme. Ofta är det början till verklig förändring – både för den som dricker och för de som står bredvid!

Swisha 150 kr till 900 51 90 och bekosta en timmes alkoholrådgivning.

Ja, jag vill bidra!

Hjälp & Stöd Swisha oss