Ge en gåva

– för att ingen ska fara illa av alkohol eller andra droger.

 

Ge barn en trygg och drogfri uppväxt

Tack vare din gåva kan vi skapa viktig verksamhet för barn, unga och vuxna – året runt, i Sverige och i andra delar av världen.

Vi kämpar för barns rätt till en trygg och drogfri uppväxt och bidrar med kunskap och erfarenhet till politiker och tjänstemän. Dessutom stöttar vi anhöriga, eftersom vi vet hur svårt det kan vara att drabbas av någon annans missbruk.

Ingen ska fara illa av alkohol eller andra droger.  Alla bidrag är värdefulla.

Tack!

 

Bli månadsgivare

När du bidrar med en slant varje månad gör du stor skillnad i människors liv, varje dag året om. Du underlättar också för oss att planera långsiktigt, vilket gör att vi kan arbeta effektivare och nå fler.

Bli månadsgivare idag!

Dina pengar går till hela vår verksamhet, i Sverige och internationellt. Du är till exempel med och skapar trygga mötesplatser för barn och unga, inte minst under lov och helgdagar då skolor och fritidsaktiviteter har stängt. Du bidrar till att vuxna får möjlighet att ta sig ur sitt missbruk och att deras anhöriga får stöd. Tillsammans kämpar vi för barns rätt till en trygg och drogfri uppväxt genom forskning och påverkan – i Sverige och i resten av världen.

Swish

Swisha valfritt belopp till
900 51 90 – varje krona gör skillnad!

SMS

Sms:a glasklar till 72 980 för att skänka 100 kronor.

Egen insamling

Starta en egen digital insamling här.

Kortbetalning

Ge en gåva med kontokort här. 

Månadsgåva 50 kr

Ger du 50 kr varje månad är du med och stöttar vår verksamhet på ett mer hållbart sätt. Du bidrar till att vi kan fortsätta göra bra verksamhet för barn, unga och vuxna – året runt.

SMSa Glasklar Månad50 till 72 980 så skänker du 50 kr /månad. 

150 kr - en timmes alkoholrådgivning

Vår alkoholrådgivning är öppen varje vardag via telefon och mejl för alla som behöver råd och stöd rörande sitt eget eller en närståendes drickande. För att underlätta för så många som möjligt att lyfta på luren så är rådgivningen kostnadsfri. Men för att vi ska kunna bemanna rådgivningen med kompetent personal behövs resurser. För 150 kr får en person alkoholrådgivning i en timme. Ofta är det början till verklig förändring – och de som vinner allra mest är barnen!

Swisha 150 kr till 900 51 90

En nyktrare och tryggare värld

Din gåva till vårt internationella arbete är guld värd. Bokstavligen. Varje hundralapp från dig ger nämligen ytterligare 900 kr i biståndsmedel från Forum Syd!

  • Swisha valfritt belopp till 900 51 90, skriv internationellt i meddelandefältet för att öronmärka gåvan till internationellt arbete
  • SMS:a GLOBAL till 72 980 och skänk en engångsgåva om 100 kr till vår internationella verksamhet

 

 

Så används pengarna

När du ger ett bidrag till IOGT-NTO-rörelsen går din gåva till verksamhet för både barn, unga och vuxna.

Till exempel skapar vi fler trygga mötesplatser för barn och unga. Fler vuxna får möjlighet att ta sig ur sitt beroende och deras anhöriga kan få stöd. Vi kämpar långsiktigt för att alla barn ska få en trygg och drogfri uppväxt och jobbar aktivt med både forskning och påverkan för att öka kunskapen i alkoholrelaterade frågor.

Vi har 90-konto. Det innebär att vårt arbete granskas av Svensk insamlingskontroll och du kan vara trygg med att dina pengar används på ett korrekt sätt.

Personuppgifter: Dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen (PuL). Vi sparar dina uppgifter när du gett en gåva till IOGT-NTO-rörelsen, för att kunna ge dig bra service och återkoppling om hur dina pengar gör nytta. Uppgifterna används uteslutande för IOGT-NTO-rörelsens egna kommunikation och får inte spridas till personer utanför organisationen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i dokumentet: Samtycke enligt personuppgiftslagen.

Hjälp & Stöd Swisha oss