Din gåva gör skillnad

Under sommaren skjuter alkoholkonsumtionen i höjden vilket innebär att alldeles för många barn känner oro - inte förväntan - inför det långa sommarlovet.

IOGT-NTO-rörelsen ordnar läger och sommaraktiviteter i hela landet så att fler barn och unga kan längta efter sommarens äventyr, och vi stöttar vuxna som vill minska sitt drickande.

För ingen ska fara illa av alkohol eller andra droger.

 

SWISHA

Swisha valfritt belopp till
900 51 90 – varje krona gör skillnad!

Ange SOMMAR i meddelandefältet och var med och skapa fina sommarminnen för fler barn.

När du ger en gåva till IOGT-NTO-rörelsen behandlas dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och vår integritetspolicy.

 

STARTA EN INSAMLING

Vill du vara med och kämpa för att fler barn ska slippa möta sommarlovet med en klump i magen? Och tycker du om att engagera dina vänner?
Starta då en egen digital insamling HÄR!

Det är enkelt och roligt och vi guidar dig hela vägen.

 

BLI MÅNADSGIVARE

När du bidrar med en slant varje månad gör du stor skillnad i människors liv, varje dag året om. Du underlättar också för oss att planera långsiktigt, vilket gör att vi kan arbeta effektivare och nå fler. 
Bli månadsgivare idag!

När du ger en gåva till IOGT-NTO-rörelsen behandlas dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och vår integritetspolicy.

150 kr - en timmes alkoholrådgivning

För att underlätta för så många som möjligt att lyfta på luren så är IOGT-NTO-rörelsens alkoholrådgivning kostnadsfri. 

150 kr räcker till alkoholrådgivning för en person i en timme. Ofta är det början till verklig förändring – och de som vinner allra mest är barnen!

Swisha 150 kr till 900 51 90

När du ger en gåva till IOGT-NTO-rörelsen behandlas dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och vår integritetspolicy.

270 kr - en dag på ett sommarläger

Våra läger och sommaraktiviteter är till för alla barn! Långt ifrån alla som deltar har erfarenhet av missbruk eller beroende från hemmiljön, vilket gör att ingen känner sig utpekad och fler får möjlighet att vara med. Många berättar i efterhand att det var avgörande för att de skulle våga komma till oss.

För 270 kr kan ett barn delta i ett sommarläger med roliga aktiviteter, schyssta ledare och helt enkelt ett andrum från vardagen en stund.

Swisha 270 kr till 900 51 90 och skriv SOMMAR i meddelandefältet

När du ger en gåva till IOGT-NTO-rörelsen behandlas dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och vår integritetspolicy.

En nyktrare och tryggare värld

IOGT-NTO-rörelsens internationella arbete gör skillnad i en värld där alkohol är ett av de största utvecklingshindren.

Miljontals barn runt om i världen blir gatubarn på grund av föräldrars alkohol- eller drogmissbruk. Barnen hamnar ofta själva i missbruk och utnyttjas på olika sätt.

Swisha 100 kr till 900 51 90

Skriv INTERNATIONELLT  i meddelanderutan för att öronmärka pengarna till vår internationella verksamhet.

När du ger en gåva till IOGT-NTO-rörelsen behandlas dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och vår integritetspolicy.

 

Ge barn en trygg och drogfri uppväxt

Tack vare din gåva kan IOGT-NTO-rörelsen skapa viktig verksamhet för barn, unga och vuxna – året runt, i Sverige och i andra delar av världen.

Dina pengar går till hela vår verksamhet, i Sverige och internationellt. Du är till exempel med och skapar trygga mötesplatser för barn och unga, inte minst under lov och helgdagar då skolor och fritidsaktiviteter har stängt. Du bidrar till att vuxna får möjlighet att ta sig ur sitt missbruk och dessutom stöttar vi anhöriga, eftersom vi vet hur svårt det kan vara att drabbas av någon annans missbruk. 

Tillsammans kämpar vi för barns rätt till en trygg och drogfri uppväxt genom forskning och påverkan – i Sverige och i resten av världen. Din gåva gör att vi kan förse politiker och tjänstemän med nödvändig kunskap för att ta nyktra beslut och skapa långsiktig förändring.

Ingen ska fara illa av alkohol eller andra droger.  Alla bidrag är värdefulla.

Tack!

 
 

Tryggt givande

Vi har 90-konto. Det innebär att vårt arbete granskas av Svensk insamlingskontroll och du kan vara trygg med att dina pengar används på ett korrekt sätt.

Personuppgifter. Genom att ge en gåva accepterar du vår hantering av dina personuppgifter. Vi värnar om din integritet och behandlar personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning. Vi sparar dina uppgifter när du gett en gåva till IOGT-NTO-rörelsen, dels för att kunna ge dig bra service och återkoppling om hur dina pengar gör nytta dels för att följa även annan gällande lagstiftning. Uppgifterna används uteslutande för IOGT-NTO-rörelsens egna ändamål och säljs inte vidare till någon annan part. Om du inte längre vill nås av information från oss kan du avanmäla dig i mail eller sms som du får av oss eller genom att kontakta vår Givarservice på givarservice@iogt.se eller 08-672 60 00.

Läs vår integritetspolicy här!
Hjälp & Stöd Swisha oss