Barn & Unga

Henry

Jag minns så väl vår sista resa som familj, innan mamma och pappa skiljde sig. Jag var då tolv år och vi åkte till ett all-inclusive hotell på Mallorca. Pappa var full nästan hela resan. Jag minns väldigt tydligt en gång då vi var på väg upp i trapphuset och vi gick förbi pappa som stog och bankade på en dörr och skrek att han ville träffa sin familj. Han var på fel våning. Min mamma och mina syskon gick vidare upp men jag stannade kvar. Han vände sig om och vi stod där tysta en stund och tittade på varandra.


Jag ville att han skulle se mig, men min pappa var inte där. Det var som att han var död. Tanken på hans blick kan ge mig rysningar än idag.

 

Stöd vårt arbete - ge en gåva!

Vår alkoholrådgivning är öppen varje vardag via telefon och mejl för alla som behöver råd och stöd rörande sitt eget eller en närståendes drickande. För att underlätta för så många som möjligt att lyfta på luren så är rådgivningen kostnadsfri.

Men för att vi ska kunna bemanna rådgivningen med kompetent personal behövs resurser. För 150 kr får en person alkoholrådgivning i en timme. Ofta är det början till verklig förändring – och de som vinner allra mest är barnen!

Swisha 150 kr till 900 51 90 och bekosta en timmes alkoholrådgivning.

Ja, jag vill bidra!