Ge en gåva

Månadsgåva 50 kr

Ger du 50 kr varje månad är du med och stöttar vår verksamhet på ett mer hållbart sätt. Du bidrar till att vi kan fortsätta göra bra verksamhet för barn, unga och vuxna – året runt.

SMSa Glasklar Månad50 till 72 980 så skänker du 50 kr /månad. 

150 kr - en timmes alkoholrådgivning

Vår alkoholrådgivning är öppen varje vardag via telefon och mejl för alla som behöver råd och stöd rörande sitt eget eller en närståendes drickande. För att underlätta för så många som möjligt att lyfta på luren så är rådgivningen kostnadsfri. Men för att vi ska kunna bemanna rådgivningen med kompetent personal behövs resurser. För 150 kr får en person alkoholrådgivning i en timme. Ofta är det början till verklig förändring – och de som vinner allra mest är barnen!

Swisha 150 kr till 900 51 90

270 kr - en dag för ett barn på sommarläger

Under sommarlovet arrangerar vi läger för tusentals barn runt om i hela landet. För att våra läger ska vara tillgängliga för alla barn håller vi kostnaderna så låga som möjligt. Många av våra läger går faktiskt inte ens runt ekonomiskt. Den verkliga summan för en heldag på läger för ett barn inklusive mat, aktiviteter och närvarande schyssta ledare är 270 kr.

Swisha 270 kr till 900 51 90

Swish

Swisha valfritt belopp till
900 51 90.

SMS

SMS:a Glasklar till 72 980 så skänker du en engångsgåva på 100 kr. 

Egen insamling

Starta en egen digital insamling här.

Kortbetalning

Ge en gåva med kontokort här. 

 

Så används pengarna

När du ger ett bidrag till IOGT-NTO-rörelsen går din gåva till verksamhet för både barn, unga och vuxna.

Till exempel skapar vi fler trygga mötesplatser för barn och unga. Fler vuxna får möjlighet att ta sig ur sitt beroende och deras anhöriga kan få stöd. Vi kämpar långsiktigt för att alla barn ska få en trygg och drogfri uppväxt och jobbar aktivt med både forskning och påverkan för att öka kunskapen i alkoholrelaterade frågor.

Vi har 90-konto. Det innebär att vårt arbete granskas av Svensk insamlingskontroll och du kan vara trygg med att dina pengar används på ett korrekt sätt.